Bug 99432 - PerformanceTest DOM/DOMWalk.html is failing on Chromium Win perf
: PerformanceTest DOM/DOMWalk.html is failing on Chromium Win perf
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 104866
: WebKit
HTML DOM
: 528+ (Nightly build)
: Unspecified Unspecified
: P2 Normal
Assigned To:
:
:
:
:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-10-16 00:58 PST by
Modified: 2012-12-13 02:41 PST (History)


Attachments


Note

You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Description From 2012-10-16 00:58:58 PST
Running DOM/DOMWalk.html (31 of 102)
runFunction returned a non-positive value: 0
runFunction returned a non-positive value: 0
runFunction returned a non-positive value: 0
runFunction returned a non-positive value: 0
runFunction returned a non-positive value: 0
FAILED
Finished: 9.610000 s
------- Comment #1 From 2012-10-16 01:07:06 PST -------
Started in this range.
http://build.webkit.org/builders/Chromium%20Win%20Release%20%28Perf%29/builds/3836

I've tried to roll out r131403, but it is still failing. (I've rolled out the 'roll out')
------- Comment #2 From 2012-10-16 01:11:45 PST -------
I don't have Windows machine now, so I cannot check...
------- Comment #3 From 2012-10-16 09:31:43 PST -------
Ryosuke told me this is a known bug where a test returns a negative value making it fail even if it actually didn't. CC'ing him in case I missed something.
------- Comment #4 From 2012-12-13 02:41:50 PST -------

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 104866 ***