Bug 75933 - [Chromium] new webaudio/convolution-mono-mono.html fails on Windows
Summary: [Chromium] new webaudio/convolution-mono-mono.html fails on Windows
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: WebKit
Classification: Unclassified
Component: WebCore Misc. (show other bugs)
Version: 528+ (Nightly build)
Hardware: Unspecified Unspecified
: P2 Normal
Assignee: Raymond Toy
URL:
Keywords:
Depends on: 77900
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-01-09 20:10 PST by Dmitry Titov
Modified: 2012-02-13 11:28 PST (History)
3 users (show)

See Also:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Dmitry Titov 2012-01-09 20:10:10 PST
http://trac.webkit.org/changeset/104476 introduced new test that fails on all flavors of Win bots. Passes on Mac and Linux.

Flakiness Dashboard: http://test-results.appspot.com/dashboards/flakiness_dashboard.html#tests=webaudio%2Fconvolution-mono-mono.html

Here is the diff:
---------------
 On success, you will see a series of "PASS" messages, followed by "TEST COMPLETE".
 
 PASS Initial latency of convolver is silent.
-PASS Triangular portion of convolution is correct.
-PASS First part of tail of convolution is sufficiently small.
-PASS Rendered signal after tail of convolution is silent.
-PASS Test signal was correctly convolved.
+FAIL Triangular portion of convolution is not correct.  Max deviation = 80.02432400988319 dB at 73626
+FAIL Test signal was not correctly convolved.
 PASS successfullyParsed is true
 
 TEST COMPLETE
---------------
Comment 1 Dmitry Titov 2012-01-09 20:18:06 PST
Disabled in test_expectations.txt: http://trac.webkit.org/changeset/104535
Comment 2 Raymond Toy 2012-02-06 14:43:43 PST
This should be fixed when bug 77900 is fixed.
Comment 3 Raymond Toy 2012-02-13 11:28:00 PST
Patch for bug 77900 has landed.  This test no longer fails on windows.  Closing bug.