Bug 89150 - [chromium] Use WebImageLayer in GraphicsLayerChromium for image layers
Summary: [chromium] Use WebImageLayer in GraphicsLayerChromium for image layers
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: WebKit
Classification: Unclassified
Component: New Bugs (show other bugs)
Version: 528+ (Nightly build)
Hardware: Unspecified Unspecified
: P2 Normal
Assignee: James Robinson
URL:
Keywords:
Depends on: 89134
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-06-14 18:44 PDT by James Robinson
Modified: 2012-06-18 16:54 PDT (History)
1 user (show)

See Also:


Attachments
Patch (10.75 KB, patch)
2012-06-14 18:45 PDT, James Robinson
enne: review+
Details | Formatted Diff | Diff

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description James Robinson 2012-06-14 18:44:07 PDT
[chromium] Use WebImageLayer in GraphicsLayerChromium for image layers
Comment 1 James Robinson 2012-06-14 18:45:28 PDT
Created attachment 147702 [details]
Patch
Comment 2 James Robinson 2012-06-14 18:45:58 PDT
Next piece o' the puzzle
Comment 3 Adrienne Walker 2012-06-15 08:42:42 PDT
Comment on attachment 147702 [details]
Patch

View in context: https://bugs.webkit.org/attachment.cgi?id=147702&action=review

R=me.

> Source/WebCore/platform/graphics/chromium/GraphicsLayerChromium.cpp:463
> +            setupContentsLayer(imageLayer.unwrap<LayerChromium>());

I guess this has to wait until you change the PlatformLayer define...
Comment 4 James Robinson 2012-06-18 16:54:32 PDT
Committed r120644: <http://trac.webkit.org/changeset/120644>