Bug 77978 - [GTK] Build failure with --enable-web-audio
Summary: [GTK] Build failure with --enable-web-audio
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: WebKit
Classification: Unclassified
Component: WebKitGTK (show other bugs)
Version: 528+ (Nightly build)
Hardware: Unspecified Unspecified
: P2 Normal
Assignee: Nobody
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-02-07 05:51 PST by Priit Laes (IRC: plaes)
Modified: 2012-02-07 07:47 PST (History)
1 user (show)

See Also:


Attachments
webkit-web-audio.patch (1.75 KB, patch)
2012-02-07 05:59 PST, Priit Laes (IRC: plaes)
no flags Details | Formatted Diff | Diff

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Priit Laes (IRC: plaes) 2012-02-07 05:51:21 PST
Got this issue when trying to build 1.7.5 tarball with --enable-web-audio:

[snip]
In file included from Source/WebCore/html/HTMLMediaElement.cpp:101:0:
./Source/WebCore/webaudio/MediaElementAudioSourceNode.h:31:39: fatal error: AudioSourceProviderClient.h: No such file or directory
compilation terminated.
make[1]: *** [Source/WebCore/html/libWebCore_la-HTMLMediaElement.lo] Error 1
[/snip]
Comment 1 Priit Laes (IRC: plaes) 2012-02-07 05:59:49 PST
Created attachment 125830 [details]
webkit-web-audio.patch
Comment 2 WebKit Review Bot 2012-02-07 07:47:17 PST
Comment on attachment 125830 [details]
webkit-web-audio.patch

Clearing flags on attachment: 125830

Committed r106941: <http://trac.webkit.org/changeset/106941>
Comment 3 WebKit Review Bot 2012-02-07 07:47:22 PST
All reviewed patches have been landed.  Closing bug.