Bug 227613 - Streams are not loading on the new safari 14.1.1 version
Summary: Streams are not loading on the new safari 14.1.1 version
Status: NEW
Alias: None
Product: WebKit
Classification: Unclassified
Component: WebRTC (show other bugs)
Version: Safari 14
Hardware: Mac (Apple Silicon) macOS 11
: P2 Blocker
Assignee: Nobody
URL:
Keywords: InRadar
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2021-07-02 01:33 PDT by Hari.janapareddy
Modified: 2021-07-09 01:34 PDT (History)
2 users (show)

See Also:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Hari.janapareddy 2021-07-02 01:33:11 PDT
Dear All, 

We have a hotline for Safari 14.1 or 14.1.1. Streams are not loading and just the play button after few mins of loading, when we try to open any online streaming applet. 

Example application which has issue is Oranum.com

Please investigate and fix this asap. 

Appreciate your prompt feedback. 

Issue is reproducible on both M1 and Intel chips with safari 14.1 and 14.1.1.

Many thanks 
Hari Janapareddy
Comment 1 youenn fablet 2021-07-02 01:56:51 PDT
@Hari, can you provide more details, is it audio or video? H264?
Do you have repro steps?
Comment 2 Hari.janapareddy 2021-07-02 02:14:34 PDT
Hi, Its video. 

Steps:
1. Open the site which is having the live streaming services
2. Open the live stream
3. Wait for the stream to load

Experienced:
Just the Play button is being displayed after few seconds/mins.
After clicking on Play button, again the loader starts. 

Regards
Hari Janapareddy
Comment 3 Radar WebKit Bug Importer 2021-07-09 01:34:16 PDT
<rdar://problem/80365711>