Bug 210803 - [ews] Display error message when submit for EWS analysis button doesn't work
Summary: [ews] Display error message when submit for EWS analysis button doesn't work
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: WebKit
Classification: Unclassified
Component: Tools / Tests (show other bugs)
Version: WebKit Nightly Build
Hardware: Unspecified Unspecified
: P2 Normal
Assignee: Aakash Jain
URL:
Keywords: InRadar
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2020-04-21 10:40 PDT by Aakash Jain
Modified: 2020-07-15 13:22 PDT (History)
3 users (show)

See Also:


Attachments
Patch (4.84 KB, patch)
2020-04-21 10:43 PDT, Aakash Jain
no flags Details | Formatted Diff | Diff

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Aakash Jain 2020-04-21 10:40:40 PDT
Currently the 'submit for EWS analysis' button doesn't work for security bugs which doesn't have any r? patch. However, worst part is that it silently fails, there is no error message or no clear indication that the button didn't work. Because of that users get confused (whether it is taking time, or not working, or why isn't it working, what should they do to fix it etc).

EWS should display an error message when 'submit for EWS analysis' button doesn't work.
Comment 1 Aakash Jain 2020-04-21 10:43:05 PDT
Created attachment 397094 [details]
Patch
Comment 3 EWS 2020-04-21 11:13:40 PDT
Committed r260444: <https://trac.webkit.org/changeset/260444>

All reviewed patches have been landed. Closing bug and clearing flags on attachment 397094 [details].
Comment 4 Radar WebKit Bug Importer 2020-04-21 11:14:13 PDT
<rdar://problem/62120159>
Comment 5 Aakash Jain 2020-04-21 11:21:44 PDT
> Committed r260444: <https://trac.webkit.org/changeset/260444>
Deployed on the server.