Bug 199436 - REGRESSION: iPadOS 13 beta 3: Some Youtube Live streams do not work
Summary: REGRESSION: iPadOS 13 beta 3: Some Youtube Live streams do not work
Status: NEW
Alias: None
Product: WebKit
Classification: Unclassified
Component: Media (show other bugs)
Version: Other
Hardware: iPhone / iPad Other
: P2 Normal
Assignee: Nobody
URL:
Keywords: InRadar
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2019-07-03 04:32 PDT by Mattias
Modified: 2019-07-03 10:20 PDT (History)
4 users (show)

See Also:


Attachments
Develop console log with MSE logging enabled (404.71 KB, text/plain)
2019-07-03 04:32 PDT, Mattias
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Mattias 2019-07-03 04:32:58 PDT
Created attachment 373386 [details]
Develop console log with MSE logging enabled

Live streams that have been going for some time (more than 1-2 hours) do not work on iPadOS 13 beta 3. They get stuck with a spinner, and never start. Newly started live streams seem to work fine, though.

Repro steps
- Open safari on iPadOS 13 beta 3
- Open any of the following urls:
    https://www.youtube.com/watch?v=lrX6ktLg8WQ
    https://www.youtube.com/watch?v=21X5lGlDOfg
    https://www.youtube.com/watch?v=d3_gK9MrXo8
- Observe that the video does not start

I attached a log from the safari developer console with MSE logging enabled. From what I can see it seems to be appending segments as expected, but this log line caught my attention:

[Log] MediaPlayerPrivateMediaSourceAVFObjC::seekCompleted(6792942B) waiting for video frame

Might be unrelated, but it seems like it gets stuck after seeking.
Comment 1 Radar WebKit Bug Importer 2019-07-03 10:20:14 PDT
<rdar://problem/52595920>