Bug 178768 - REGRESSION(r222181): Web Inspector: Augmenting Agents Domains are not getting activated
Summary: REGRESSION(r222181): Web Inspector: Augmenting Agents Domains are not getting...
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: WebKit
Classification: Unclassified
Component: Web Inspector (show other bugs)
Version: WebKit Nightly Build
Hardware: All All
: P2 Normal
Assignee: Joseph Pecoraro
URL:
Keywords: InRadar
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-10-24 18:51 PDT by Joseph Pecoraro
Modified: 2017-10-24 22:37 PDT (History)
5 users (show)

See Also:


Attachments
[PATCH] Proposed Fix (2.13 KB, patch)
2017-10-24 18:51 PDT, Joseph Pecoraro
no flags Details | Formatted Diff | Diff

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Joseph Pecoraro 2017-10-24 18:51:00 PDT
Augmenting Agents Domains are not getting activated
Comment 1 Joseph Pecoraro 2017-10-24 18:51:13 PDT
<rdar://problem/35081334>
Comment 2 Joseph Pecoraro 2017-10-24 18:51:59 PDT
Created attachment 324773 [details]
[PATCH] Proposed Fix
Comment 3 Brian Burg 2017-10-24 22:15:10 PDT
Comment on attachment 324773 [details]
[PATCH] Proposed Fix

r=me

Sorry =(

I think we could test this with UI test runner if it plugged in its own agents. This is insane to test with WKTR, though.
Comment 4 WebKit Commit Bot 2017-10-24 22:37:51 PDT
Comment on attachment 324773 [details]
[PATCH] Proposed Fix

Clearing flags on attachment: 324773

Committed r223948: <https://trac.webkit.org/changeset/223948>
Comment 5 WebKit Commit Bot 2017-10-24 22:37:52 PDT
All reviewed patches have been landed.  Closing bug.