Bug 178683 - iOS Simulator bot is throwing an error before running API tests
Summary: iOS Simulator bot is throwing an error before running API tests
Status: NEW
Alias: None
Product: WebKit
Classification: Unclassified
Component: New Bugs (show other bugs)
Version: WebKit Nightly Build
Hardware: Unspecified Unspecified
: P2 Normal
Assignee: Nobody
URL:
Keywords: InRadar
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-10-23 14:35 PDT by Matt Lewis
Modified: 2017-10-25 19:29 PDT (History)
2 users (show)

See Also:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Matt Lewis 2017-10-23 14:35:46 PDT
The iOS simulator bots are throwing a warning before running API test on Debug testers:

**** WARNING **** Foundation::perlRefFromObjectRef: argument is an unblessed reference at /System/Library/Perl/Extras/5.18/darwin-thread-multi-2level/Foundation.pm line 3260.
	Foundation::perlRefFromObjectRef('SCALAR(0x7fb6cf9407b0)') called at /Volumes/Data/slave/ios-simulator-11-debug-tests-wk2/build/Tools/Scripts/webkitdirs.pm line 1334
	main::iOSSimulatorDevices() called at /Volumes/Data/slave/ios-simulator-11-debug-tests-wk2/build/Tools/Scripts/webkitdirs.pm line 2436
	main::iosSimulatorDeviceByName('iPhone 5s For WebKit Development') called at /Volumes/Data/slave/ios-simulator-11-debug-tests-wk2/build/Tools/Scripts/webkitdirs.pm line 2478
	main::findOrCreateSimulatorForIOSDevice('For WebKit Development') called at ./Tools/Scripts/run-api-tests line 131


This seems to be more consistent on one bot more than the other.

build:
https://build.webkit.org/builders/Apple%20iOS%2011%20Simulator%20Debug%20WK2%20%28Tests%29/builds/561
https://build.webkit.org/builders/Apple%20iOS%2011%20Simulator%20Debug%20WK2%20%28Tests%29/builds/561/steps/run-api-tests/logs/stdio
Comment 1 Radar WebKit Bug Importer 2017-10-25 19:29:27 PDT
<rdar://problem/35189393>