Bug 174414 - [GStreamer] Seeking in HLS vid.me files doesn't work properly
Summary: [GStreamer] Seeking in HLS vid.me files doesn't work properly
Status: RESOLVED WORKSFORME
Alias: None
Product: WebKit
Classification: Unclassified
Component: WebKitGTK (show other bugs)
Version: WebKit Nightly Build
Hardware: Unspecified Unspecified
: P2 Normal
Assignee: Nobody
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-07-12 01:28 PDT by Charlie Turner
Modified: 2018-02-16 07:09 PST (History)
3 users (show)

See Also:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Charlie Turner 2017-07-12 01:28:41 PDT
After getting vid.me pages to play in https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=172240, I noticed seeking doesn't work for the HLS VoD.
Comment 1 Ms2ger (he/him; ⌚ UTC+1/+2) 2017-07-27 07:55:43 PDT
https://vid.me/RYUr is an example that triggers this bug.
Comment 2 Philippe Normand 2018-02-09 09:18:42 PST
"This video was hosted on Vidme, which is no longer in operation"

Do you have another test case?
Comment 3 Charlie Turner 2018-02-10 06:06:06 PST
(In reply to Philippe Normand from comment #2)
> "This video was hosted on Vidme, which is no longer in operation"
> 
> Do you have another test case?

Oh, that's a shame. Vid.me has closed. IIRC, the bug was only exposed with newer versions of the HLS spec that vid.me was using, I don't have local test cases for this issue.
Comment 4 Philippe Normand 2018-02-16 07:09:54 PST
Ok then I'll close this issue for now. Please re-open whenever a test-case shows up :)