Bug 169642 - El Capitan perf bot failing results upload
Summary: El Capitan perf bot failing results upload
Status: RESOLVED CONFIGURATION CHANGED
Alias: None
Product: WebKit
Classification: Unclassified
Component: Tools / Tests (show other bugs)
Version: WebKit Nightly Build
Hardware: Unspecified Unspecified
: P2 Normal
Assignee: Nobody
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-03-14 16:11 PDT by Ryan Haddad
Modified: 2017-03-15 20:34 PDT (History)
3 users (show)

See Also:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Ryan Haddad 2017-03-14 16:11:13 PDT
Uploaded JSON to https://perf.webkit.org/api/report but got an error:
{
    "status": "MismatchingCommitTime", 
    "new": {
        "time": "2017-03-14T08:30:32.255453Z", 
        "repository": "1", 
        "revision": "213893"
    }, 
    "failureStored": true, 
    "processedRuns": 0, 
    "existing": {
        "commit_id": "82517", 
        "commit_reported": "t", 
        "commit_revision": "213893", 
        "commit_parent": null, 
        "commit_committer": "438", 
        "commit_repository": "1", 
        "commit_order": null, 
        "commit_message": "Added skeleton header files\n", 
        "commit_time": "2001-08-24 17:22:02"
    }
}

https://build.webkit.org/builders/Apple%20El%20Capitan%20Release%20WK2%20%28Perf%29/builds/4440
Comment 1 Ryan Haddad 2017-03-14 17:09:37 PDT
Well, this run worked, so maybe the issue has resolved itself: https://build.webkit.org/builders/Apple%20El%20Capitan%20Release%20WK2%20%28Perf%29/builds/4443
Comment 2 Ryosuke Niwa 2017-03-14 17:19:06 PDT
Oh, this might be a fallout from the subversion server migration failure.
Comment 3 Ryan Haddad 2017-03-15 10:42:14 PDT
This doesn't appear to be an issue anymore.