Bug 167503 - [GStreamer] Video stops playing after a while (audio still available)
Summary: [GStreamer] Video stops playing after a while (audio still available)
Status: REOPENED
Alias: None
Product: WebKit
Classification: Unclassified
Component: Media (show other bugs)
Version: WebKit Nightly Build
Hardware: Unspecified Unspecified
: P2 Normal
Assignee: Nobody
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-01-27 08:04 PST by Sergio Villar Senin
Modified: 2021-07-05 04:09 PDT (History)
3 users (show)

See Also:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Sergio Villar Senin 2017-01-27 08:04:40 PST
Steps:

1- Open www.ro.me in Minibrowser
2- Click on "Enter" button
3- Click on "Begin" button
4- After a while a movie is played

Outcome
-------

The video stops playing after some time (~10s) but the audio is still being played

After that the web view enters a weird state where nothing could be loaded anymore.
Comment 1 Sergio Villar Senin 2017-01-27 08:06:24 PST
Working fine on ephy running 2.14.2

I'm on 971100c234e4006db9054ffcb033d79cb61432a4
Comment 2 Philippe Normand 2018-02-09 09:11:49 PST
Works fine here in ephy and MiniBrowser. I suspect both WebAudio and accelerated 2D canvas are needed, were they enabled? 

I'm going to close this. Please reopen if needed.

Cool demo btw, I love this whole album by Daniele Luppi & Danger Mouse.
Comment 3 Michael Catanzaro 2018-02-09 09:53:02 PST
(In reply to Philippe Normand from comment #2)
> Works fine here in ephy and MiniBrowser. I suspect both WebAudio and
> accelerated 2D canvas are needed, were they enabled? 

Note: accelerated 2D canvas is still a build option for WebKitGTK+, but it's now disabled by default, even in developer builds.
Comment 4 Sergio Villar Senin 2021-05-13 07:28:14 PDT
I can observe this with youtube.com videos with 2.30.6. You have to be patient, sometimes it takes 10' or so until video completely freezes while the audio is still playing.
Comment 5 Philippe Normand 2021-05-16 08:37:29 PDT
Is there a chance you could test with 2.32 please? 2.30 is not maintained anymore, afaik :)
Comment 6 Michael Catanzaro 2021-05-16 16:02:44 PDT
I see this occasionally with 2.32.1, but not often enough to get a debug log.

I think it regressed sometime during the 2.30 era or thereabouts. Certainly it hasn't been happening since 2017.
Comment 7 Philippe Normand 2021-07-05 03:54:41 PDT
(In reply to Michael Catanzaro from comment #6)
> I see this occasionally with 2.32.1, but not often enough to get a debug log.
> 

Did you test the actual website mentioned in comment 0 ?
Comment 8 Michael Catanzaro 2021-07-05 04:09:28 PDT
Nope, youtube.com.