Bug 16721 - problem with 'New views' at www.nabble.com
Summary: problem with 'New views' at www.nabble.com
Status: NEW
Alias: None
Product: WebKit
Classification: Unclassified
Component: New Bugs (show other bugs)
Version: 528+ (Nightly build)
Hardware: Macintosh OS X 10.4
: P2 Normal
Assignee: Nobody
URL: http://www.nabble.com/Uninstalling-an...
Keywords: NeedsReduction
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2008-01-03 07:12 PST by Graham Perrin
Modified: 2008-08-25 02:50 PDT (History)
1 user (show)

See Also:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Graham Perrin 2008-01-03 07:12:03 PST
For example 
http://www.nabble.com/Uninstalling-and-removing-an-add-on-product%3A-draft-page-added-to-tutorial-tt14560087s6744.html#a14560087

Near the head of the page, if you opt for 'Old framed views' all three associated views seem to be fine. 

If you opt for 'New views' then: 

* 'Threaded' draws the page but ultimately the page is blank
* 'List (by date)' draws the page but ultimately the page is blank
* 'Classic' seems to be OK.
Comment 1 David Kilzer (:ddkilzer) 2008-01-03 09:11:04 PST
Confirmed with a local debug build of WebKit r29118 with Safari 3.0.4 (523.12.2) on Mac OS X 10.4.11 (8S165).  Also occurs with shipping Safari 3.0.4 with original WebKit on 10.4.11.

When I load the URL in Comment #0, it spews errors to the JavaScript console continuously after the page is loaded:

Undefined value
Line: 417

Before those errors is a single JavaScript error (root cause?):

Can't find variable: go
Line: 350
Comment 2 David Kilzer (:ddkilzer) 2008-01-03 09:22:34 PST
Note that nabble.com uses jquery as well.

Also note that the blank-screen behavior happens with Safari 2.0.4 (419.3) with original WebKit on Mac OS X 10.4.11 (8S165), although the errors in the JavaScript console are different (and the second one doesn't repeat endlessly):

Undefined value
Line: 332

Null value
Line: 1

Comment 3 Graham Perrin 2008-08-25 02:50:01 PDT
> * 'Threaded' draws the page but ultimately the page is blank
> * 'List (by date)' draws the page but ultimately the page is blank
> * 'Classic' seems to be OK.

Now: 

* with plone.org embedding selected content from n2.nabble.com
* using Safari 3.1.2 (5525.20.1) on Mac OS X 10.5.4

— I do not see the symptoms originally described.