Bug 15526 - Eternal Redirects for hotmail.com
Summary: Eternal Redirects for hotmail.com
Status: UNCONFIRMED
Alias: None
Product: WebKit
Classification: Unclassified
Component: Page Loading (show other bugs)
Version: 523.x (Safari 3)
Hardware: Macintosh OS X 10.4
: P2 Minor
Assignee: Nobody
URL: http://hotmail.com
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2007-10-15 18:31 PDT by nick r
Modified: 2008-04-04 16:09 PDT (History)
1 user (show)

See Also:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description nick r 2007-10-15 18:31:49 PDT
I use Hotmail for mailling lists. I was logged in before updating to the nightly builds (from official Apple releases). I had it set to always remember Username and Password for hotmail. 

I use the live.com version of hotmail in Safari; I assume that live.com is part of the problem. 

I entered hotmail.com into the addressbar, and it kept redirecting. Hotmail usually goes through about 3-4 redirects in order to load the webapp, but this time it didn't stop redirecting, and Safari did not pick up on it, probably because it was three different pages it kept directing to. 

A friend running Leopard's latest build was able to load Hotmail effortlessly

I'm sorry I can't provide more specific information :(.
Comment 1 Matt Lilek 2007-10-15 18:43:25 PDT
(In reply to comment #0)
> I'm sorry I can't provide more specific information :(.

Don't worry :)

What version of Safari were you using (Safari 2.0.4 or Safari 3 Beta)?  Were you using a nightly and if so, what was the revision number of it (r#####)? Does this happen every time you try to log into Hotmail or was it just one time?  Do you have a rough idea of what the URLs that kept redirecting were (ie: hotmail.com -> live.com -> a.b.c.whatever.com -> hotmail.com and so on)?
Comment 3 nick r 2007-10-15 21:17:21 PDT
(In addition to comment #2)
This happens every time.

Also note that I am logged on with a cookie to Hotmail, and I used "enhanced security"
Comment 4 Nabil 2008-04-04 16:09:49 PDT
I have the same problem with safari 3 and 3.1 on leopard, as well as nightly builds.  

Things are definitely not as bad the first time the page is loaded - maybe it gets triggered if the user opts to save their email and/or password at login?

Can anybody suggest more information that would be useful for me to provide in order to help debug this problem?