Bug 14957 - Navigation of www.sfgate.com is broken
: Navigation of www.sfgate.com is broken
Status: RESOLVED FIXED
: WebKit
Page Loading
: 523.x (Safari 3)
: All All
: P2 Normal
Assigned To:
: http://www.sfgate.com/
: InRadar, ReviewedForRadar
:
:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-08-13 10:24 PST by
Modified: 2009-03-31 17:44 PST (History)


Attachments


Note

You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Description From 2007-08-13 10:24:36 PST
Navigation of some news links in www.sfgate.com causes "Back/forward" links to not work and Safari eventually gives up asking user to report the issue to Apple.

Safari can’t open the page.
Safari can’t open the page “http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/c/a/2007/08/13/BAE6RGM7G.DTL”. The error was: “unknown error” ((null):10053) Please choose Report Bugs to Apple from the Help menu, note the error number, and describe what you did before you saw this message.
------- Comment #1 From 2007-08-13 23:13:19 PST -------
I do see an issue where you must hit Back twice to actually go back a page (after clicking on an article), but not the behavior described above.

What version of Safari are you using?  Could you write exact steps to reproduce the issue you're seeing?
------- Comment #2 From 2007-08-18 03:00:27 PST -------
Repro steps

1) Navigate to sfgate.com
2) Click on any news article
3) Navigate back! (Back navigation does not work).

This works in other browsers on windows,
------- Comment #3 From 2007-08-18 14:44:54 PST -------
Confirmed that hitting back once doesn't go back to the previous page.

Changing Component to Page Loading.

Seems to be a cross-platform issue, so changing Hardware/OS to All.
------- Comment #4 From 2007-08-29 18:07:27 PST -------
<rdar://problem/5448982>
------- Comment #5 From 2007-08-30 11:13:30 PST -------
This was already in radar as <rdar://problem/5333496>, except the part about the unknown error. Is that part still happening?
------- Comment #6 From 2009-01-02 12:13:07 PST -------
I cannot reproduce the reported issue in WebKit r39524.
------- Comment #7 From 2009-03-31 17:44:35 PST -------
http://trac.webkit.org/changeset/25410