Bug 137255

Summary: Web Inspector: new breakpoint action dialog should reuse same action type
Product: WebKit Reporter: Brian Burg <burg>
Component: Web InspectorAssignee: Matt Baker <mattbaker>
Status: RESOLVED FIXED    
Severity: Normal CC: commit-queue, graouts, joepeck, mattbaker, timothy, webkit-bug-importer
Priority: P2 Keywords: InRadar
Version: 528+ (Nightly build)   
Hardware: All   
OS: All   
Bug Depends on:    
Bug Blocks: 136292    
Attachments:
Description Flags
[Patch] Proposed Fix none

Description Brian Burg 2014-09-30 10:55:10 PDT
When you add multiple actions to a breakpoint using the [+] button, the drop-down for action type always starts with the first value. It should copy the type of the previous action. This will make it less tedious to add multiple probes from the breakpoint actions dialog.
Comment 1 Radar WebKit Bug Importer 2014-09-30 10:55:35 PDT
<rdar://problem/18502769>
Comment 2 Matt Baker 2015-07-07 13:36:03 PDT
This would be different from Xcode's behavior, which defaults to Debugger Command every time. Their action list differs from ours, but I assume this is considered to be the most commonly used command (it's not the first in the list).
Comment 3 Timothy Hatcher 2015-07-07 13:40:18 PDT
Yeah, I think we should do this. I've considered a similar change in the past.
Comment 4 Matt Baker 2015-07-08 23:19:18 PDT
Created attachment 256462 [details]
[Patch] Proposed Fix
Comment 5 Brian Burg 2015-07-09 00:07:56 PDT
Comment on attachment 256462 [details]
[Patch] Proposed Fix

r=me
Comment 6 WebKit Commit Bot 2015-07-09 00:36:20 PDT
Comment on attachment 256462 [details]
[Patch] Proposed Fix

Clearing flags on attachment: 256462

Committed r186588: <http://trac.webkit.org/changeset/186588>
Comment 7 WebKit Commit Bot 2015-07-09 00:36:23 PDT
All reviewed patches have been landed.  Closing bug.