Bug 80040 - [chromium] Partial texture updates not happening with accelerated painting path
Summary: [chromium] Partial texture updates not happening with accelerated painting path
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: WebKit
Classification: Unclassified
Component: Layout and Rendering (show other bugs)
Version: 528+ (Nightly build)
Hardware: Unspecified Unspecified
: P2 Normal
Assignee: Alok Priyadarshi
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-03-01 12:14 PST by Alok Priyadarshi
Modified: 2012-03-01 15:17 PST (History)
3 users (show)

See Also:


Attachments
proposed patch (2.13 KB, patch)
2012-03-01 12:20 PST, Alok Priyadarshi
no flags Details | Formatted Diff | Diff

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Alok Priyadarshi 2012-03-01 12:14:46 PST
CRBUG: crbug.com/106813

Pages show incomplete or corrupted rendering due to partial textures not happening with accelerated painting.
Comment 1 Alok Priyadarshi 2012-03-01 12:20:37 PST
Created attachment 129731 [details]
proposed patch
Comment 2 James Robinson 2012-03-01 13:20:58 PST
Comment on attachment 129731 [details]
proposed patch

Change looks OK.  I feel like we're going to be chasing things like this down for quite a while unless we get the test situation improved, so I'd suggest you spend some time on that before trying to chase down too many more individual bugs.
Comment 3 WebKit Review Bot 2012-03-01 15:17:33 PST
Comment on attachment 129731 [details]
proposed patch

Clearing flags on attachment: 129731

Committed r109442: <http://trac.webkit.org/changeset/109442>
Comment 4 WebKit Review Bot 2012-03-01 15:17:37 PST
All reviewed patches have been landed.  Closing bug.