Bug 57456 - plugins/embed-prefers-plugins-for-images.html failing on SnowLeopard Intel Release (WebKit2 Tests)
Summary: plugins/embed-prefers-plugins-for-images.html failing on SnowLeopard Intel Re...
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: WebKit
Classification: Unclassified
Component: Tools / Tests (show other bugs)
Version: 528+ (Nightly build)
Hardware: Macintosh OS X 10.6
: P2 Normal
Assignee: Nobody
URL: http://build.webkit.org/results/SnowL...
Keywords: InRadar, LayoutTestFailure
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-03-30 08:00 PDT by Adam Roben (:aroben)
Modified: 2011-05-18 08:59 PDT (History)
1 user (show)

See Also:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Adam Roben (:aroben) 2011-03-30 08:00:01 PDT
plugins/embed-prefers-plugins-for-images.html is failing on SnowLeopard Intel Release (WebKit2 Tests). See the URL for the failure diff.
Comment 1 Adam Roben (:aroben) 2011-03-30 08:04:50 PDT
Checked in expected failure results in r82443.
Comment 2 Adam Roben (:aroben) 2011-03-30 11:04:10 PDT
<rdar://problem/9209331>
Comment 3 Andy Estes 2011-03-30 12:17:36 PDT
This test isn't failing consistently, so it seems like skipping it is the better solution. By checking in executed failure results, the bot will now go red when the test passes, which appears to happen at least 50% of the time.
Comment 4 Andy Estes 2011-03-30 12:17:51 PDT
expected, not executed.
Comment 5 Andy Estes 2011-03-30 12:19:51 PDT
I clearly made up the 50% number. I'm just sampling some revisions prior to r82443 from the buildbot :)
Comment 6 Andy Estes 2011-03-30 12:27:33 PDT
Ohh nevermind, it's failing consistently. I was looking at revisions before r82187.
Comment 7 Adam Roben (:aroben) 2011-05-18 08:52:06 PDT
Looks like I fixed this in r86456!
Comment 8 Adam Roben (:aroben) 2011-05-18 08:59:36 PDT
Committed r86769: <http://trac.webkit.org/changeset/86769>