Bug 49886 - [CMake] Use preprocessor argument in GENERATE_DOM_NAMES
Summary: [CMake] Use preprocessor argument in GENERATE_DOM_NAMES
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: WebKit
Classification: Unclassified
Component: Tools / Tests (show other bugs)
Version: 528+ (Nightly build)
Hardware: All All
: P2 Normal
Assignee: Patrick R. Gansterer
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks: 43906
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2010-11-21 13:30 PST by Patrick R. Gansterer
Modified: 2010-11-30 05:55 PST (History)
1 user (show)

See Also:


Attachments
Patch (1.21 KB, patch)
2010-11-21 13:31 PST, Patrick R. Gansterer
no flags Details | Formatted Diff | Diff

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Patrick R. Gansterer 2010-11-21 13:30:18 PST
see patch
Comment 1 Patrick R. Gansterer 2010-11-21 13:31:41 PST
Created attachment 74514 [details]
Patch
Comment 2 Andreas Kling 2010-11-30 02:38:34 PST
Comment on attachment 74514 [details]
Patch

LGTM
Comment 3 WebKit Commit Bot 2010-11-30 05:53:15 PST
The commit-queue encountered the following flaky tests while processing attachment 74514 [details]:

fast/workers/storage/use-same-database-in-page-and-workers.html

Please file bugs against the tests.  These tests were authored by dumi@chromium.org.  The commit-queue is continuing to process your patch.
Comment 4 WebKit Commit Bot 2010-11-30 05:54:58 PST
Comment on attachment 74514 [details]
Patch

Clearing flags on attachment: 74514

Committed r72908: <http://trac.webkit.org/changeset/72908>
Comment 5 WebKit Commit Bot 2010-11-30 05:55:03 PST
All reviewed patches have been landed.  Closing bug.