Bug 198711 - [GTK][Flatpak] webkit-build fails due to missing libwpe in Flatpak environment
Summary: [GTK][Flatpak] webkit-build fails due to missing libwpe in Flatpak environment
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: WebKit
Classification: Unclassified
Component: Tools / Tests (show other bugs)
Version: Other
Hardware: Unspecified Unspecified
: P2 Normal
Assignee: Adrian Perez
URL:
Keywords: InRadar
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2019-06-10 05:11 PDT by Adrian Perez
Modified: 2019-06-10 06:19 PDT (History)
5 users (show)

See Also:


Attachments
Patch (1.17 KB, patch)
2019-06-10 05:15 PDT, Adrian Perez
no flags Details | Formatted Diff | Diff

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Adrian Perez 2019-06-10 05:11:19 PDT
Compilation with “build-webkit” fails when using the Flatpak
environment after r245807 in the CMake configuration step.
Comment 1 Adrian Perez 2019-06-10 05:15:19 PDT
Created attachment 371734 [details]
Patch
Comment 2 WebKit Commit Bot 2019-06-10 06:17:06 PDT
The commit-queue encountered the following flaky tests while processing attachment 371734 [details]:

http/tests/security/contentSecurityPolicy/report-status-code-zero-when-using-https.html bug 197297 (author: dbates@webkit.org)
The commit-queue is continuing to process your patch.
Comment 3 WebKit Commit Bot 2019-06-10 06:17:46 PDT
Comment on attachment 371734 [details]
Patch

Clearing flags on attachment: 371734

Committed r246256: <https://trac.webkit.org/changeset/246256>
Comment 4 WebKit Commit Bot 2019-06-10 06:17:47 PDT
All reviewed patches have been landed.  Closing bug.
Comment 5 Radar WebKit Bug Importer 2019-06-10 06:19:40 PDT
<rdar://problem/51579152>