Bug 175608 - Allow WebCore logging channels to be set from the UI process
Summary: Allow WebCore logging channels to be set from the UI process
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: WebKit
Classification: Unclassified
Component: New Bugs (show other bugs)
Version: WebKit Nightly Build
Hardware: Unspecified Unspecified
: P2 Normal
Assignee: Simon Fraser (smfr)
URL:
Keywords: InRadar
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-08-15 16:58 PDT by Simon Fraser (smfr)
Modified: 2017-08-16 11:26 PDT (History)
5 users (show)

See Also:


Attachments
Patch (7.74 KB, patch)
2017-08-15 17:00 PDT, Simon Fraser (smfr)
thorton: review+
Details | Formatted Diff | Diff
Patch (7.79 KB, patch)
2017-08-15 17:10 PDT, Simon Fraser (smfr)
no flags Details | Formatted Diff | Diff

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Simon Fraser (smfr) 2017-08-15 16:58:11 PDT
Allow WebCore logging channels to be set from the UI process
Comment 1 Simon Fraser (smfr) 2017-08-15 17:00:33 PDT
Created attachment 318199 [details]
Patch
Comment 2 Simon Fraser (smfr) 2017-08-15 17:10:13 PDT
Created attachment 318200 [details]
Patch
Comment 3 Simon Fraser (smfr) 2017-08-15 18:38:03 PDT
https://trac.webkit.org/r220780
Comment 4 Radar WebKit Bug Importer 2017-08-15 18:39:13 PDT
<rdar://problem/33910249>
Comment 5 Alexey Proskuryakov 2017-08-16 11:26:12 PDT
Comment on attachment 318200 [details]
Patch

View in context: https://bugs.webkit.org/attachment.cgi?id=318200&action=review

> Source/WebCore/ChangeLog:3
> +        Allow WebCore logging channels to be set from the UI process

I think that this creates a fairly confusing behavior. Most logging is configured per process, but specifically WebCore logging gets forwarded specifically to WebContent, not the other processes.

Also, there are definitely opportunities to get confused by seeing logging from multiple processes in one stream without requesting that.