Bug 15447 - Page loading for the last 3-5 builds have been prone to stalling
Summary: Page loading for the last 3-5 builds have been prone to stalling
Status: RESOLVED WORKSFORME
Alias: None
Product: WebKit
Classification: Unclassified
Component: New Bugs (show other bugs)
Version: 523.x (Safari 3)
Hardware: Macintosh OS X 10.4
: P2 Normal
Assignee: Nobody
URL:
Keywords: InRadar
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2007-10-09 19:28 PDT by Jim Oase
Modified: 2007-10-17 20:46 PDT (History)
1 user (show)

See Also:


Attachments
Terminal screen.... Safari not found. (34.33 KB, image/jpeg)
2007-10-09 23:28 PDT, Jim Oase
no flags Details
Stall sample..... its an Apple site again.... (13.29 KB, text/plain)
2007-10-11 20:29 PDT, Jim Oase
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Jim Oase 2007-10-09 19:28:15 PDT
Page loading of most sites stalls on the first attempt.  This includes the WebKit startup page.

I have not pinned this problem down to a particular sequence or page

Jim
Comment 1 David Kilzer (:ddkilzer) 2007-10-09 21:59:35 PDT
Thanks for the bug report, Jim!

Could you run the "sample" command again from a Terminal window when WebKit stalls and post the results to this bug?

sample Safari 10 10

Do you see this on any particular web sites, or most of them?
Comment 2 Jim Oase 2007-10-09 23:28:23 PDT
Created attachment 16608 [details]
Terminal screen.... Safari not found.

The page that hung was the Webkit start up page.  As soon as I double click the link address in the email for this page the Webkit startup page flashed up.  

Jim
Comment 3 Jim Oase 2007-10-11 20:29:40 PDT
Created attachment 16637 [details]
Stall sample..... its an Apple site again....

There have been several sites that stall...  This Apple site is dead stopped

Jim
Comment 4 David Kilzer (:ddkilzer) 2007-10-13 09:23:08 PDT
(In reply to comment #3)
> Created an attachment (id=16637) [edit]
> Stall sample..... its an Apple site again....
> 
> There have been several sites that stall...  This Apple site is dead stopped

Thanks for the sample, Jim!  Which Apple web site were you visiting?

What type of Mac is this happening on?

Comment 5 David Kilzer (:ddkilzer) 2007-10-13 09:34:24 PDT
(In reply to comment #4)
> What type of Mac is this happening on?

Also, do you have the Safari 3 Public Beta installed?  Thanks!

Comment 6 David Kilzer (:ddkilzer) 2007-10-13 09:36:40 PDT
<rdar://problem/5539211>
Comment 7 David Kilzer (:ddkilzer) 2007-10-17 17:00:13 PDT
Jim, I need more detailed information about this issue.

Which WebKit nightly versions are affected?
Which URLs (web pages) was Safari loading when you hit the issue?
What hardware did you see this on?
Which version of OS X are you using?

And does this still happen?

Comment 8 Jim Oase 2007-10-17 20:08:51 PDT
Which WebKit nightly versions are affected?
Sorry, not sure.  It was about 6...builds back

Which URLs (web pages) was Safari loading when you hit the issue?
Seemed like most sights...  Digg, Arstechnica etc the first time accessing the site, second time seemed to work as expected.

What hardware did you see this on?
MacBook Pro model MacBookPro2,1

Which version of OS X are you using?
10.4.10

And does this still happen?
Have not seen the problem for the last 2..3 builds

Thanks for all you do
Jim

Comment 9 David Kilzer (:ddkilzer) 2007-10-17 20:46:07 PDT
(In reply to comment #8)
> And does this still happen?
> Have not seen the problem for the last 2..3 builds

Please reopen this bug if you see the behavior again.  Thanks!