Bug 106806 - Layout Test editing/spelling/spellcheck-sequencenum.html is flaky on Debug Win Chromium Bot
Summary: Layout Test editing/spelling/spellcheck-sequencenum.html is flaky on Debug Wi...
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: WebKit
Classification: Unclassified
Component: Tools / Tests (show other bugs)
Version: 528+ (Nightly build)
Hardware: Unspecified Unspecified
: P2 Normal
Assignee: Tony Chang
URL: http://test-results.appspot.com/dashb...
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-01-14 10:26 PST by Levi Weintraub
Modified: 2013-01-14 11:57 PST (History)
4 users (show)

See Also:


Attachments
Patch (3.55 KB, patch)
2013-01-14 11:35 PST, Tony Chang
no flags Details | Formatted Diff | Diff

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Levi Weintraub 2013-01-14 10:26:23 PST
It's seemingly just a timing issue, where the slow Debug bot executes in a different order. This results in one of the "PASS" messages appearing *before* the successfully parsed message. See referenced URL.

I'm marking it flaky on the bot.
Comment 1 Tony Chang 2013-01-14 11:35:13 PST
Created attachment 182604 [details]
Patch
Comment 2 Levi Weintraub 2013-01-14 11:36:24 PST
Comment on attachment 182604 [details]
Patch

Thanks Tony!
Comment 3 WebKit Review Bot 2013-01-14 11:55:08 PST
Comment on attachment 182604 [details]
Patch

Clearing flags on attachment: 182604

Committed r139636: <http://trac.webkit.org/changeset/139636>
Comment 4 WebKit Review Bot 2013-01-14 11:55:12 PST
All reviewed patches have been landed.  Closing bug.
Comment 5 Levi Weintraub 2013-01-14 11:57:05 PST
Removed the TestExpectations entry in r139637.