Bug 9719

Summary: Dropdown menus on the front page don't work
Product: WebKit Reporter: Sveinbjörn J. Tryggvason <sjt>
Component: HTML DOMAssignee: Nobody <webkit-unassigned>
Status: NEW ---    
Severity: Normal Keywords: NeedsReduction
Priority: P2    
Version: 420+   
Hardware: Macintosh   
OS: Mac OS X 10.4   
URL: http://softimage.com/

Description Sveinbjörn J. Tryggvason 2006-07-03 15:08:27 PDT
The dropdown menus don't work.
Comment 1 Joost de Valk (AlthA) 2006-07-06 05:07:04 PDT
Confirmed, this needs reduction.
Comment 2 allan28 2006-10-01 08:07:05 PDT
Works fine with other User-agent string. Safari locked out serverside
Comment 3 Mark 2008-01-08 19:34:12 PST
Similar problem w/ Koni's north american site:


on right hand side of page select Year:  Make: for the third drop down menu the "Model" list is populated incorrectly.

I also found that switching the "user agent" to FireFox yielded the correct behavio...and this supports the above assertions re: servers / scripts.


also note possible dupe: Bug 12529?