Bug 191852

Summary: Web Inspector: REGRESSION(r238330): 'Timeline' domain was not found
Product: WebKit Reporter: Devin Rousso <drousso>
Component: Web InspectorAssignee: Joseph Pecoraro <joepeck>
Status: RESOLVED CONFIGURATION CHANGED    
Severity: Normal CC: drousso, inspector-bugzilla-changes, joepeck, webkit-bug-importer
Priority: P2 Keywords: InRadar
Version: WebKit Nightly Build   
Hardware: All   
OS: All   
Bug Depends on: 191740    
Bug Blocks:    

Description Devin Rousso 2018-11-19 23:00:17 PST
Every time I open WebInspector, with the Timelines tab showing, I see an error in the console:

    CONSOLE ERROR Unhandled Promise Rejection: Error: 'Timeline' domain was not found

This also prevents auto-capture on page navigation from working properly.

This error does not appear if the Timelines tab is was not previously showing.
Comment 1 Devin Rousso 2018-11-26 10:26:47 PST
I'm also seeing this happen for "DOMDebugger":

.../Release/WebInspectorUI.framework/Resources/Protocol/Connection.js:101:30: CONSOLE ERROR Request with id = 1 failed. {"code":-32601,"message":"'DOMDebugger' domain was not found","data":[{"code":-32601,"message":"'DOMDebugger' domain was not found"}]}
.../Release/WebInspectorUI.framework/Resources/Controllers/DOMDebuggerManager.js:461:30: CONSOLE ERROR 'DOMDebugger' domain was not found
Comment 2 Radar WebKit Bug Importer 2018-11-27 11:58:18 PST
<rdar://problem/46283531>
Comment 3 Joseph Pecoraro 2018-11-29 13:19:38 PST
I'm not seeing these in a Release build (r238660). Are you still seeing this?
Comment 4 Devin Rousso 2018-11-29 14:03:15 PST
I'm not seeing this error anymore, but I am still not seeing auto-capture working properly.

* STEPS TO REPRODUCE:
1. inspect <https://webkit.org>
2. show Timelines tab
3. refresh the page (timeline auto-capture will start)
4. wait for timeline to stop capturing (or manually stop it)
5. navigate to <https://apple.com>
 => auto-capture didn't start
 => refreshing the page will not start auto-capture
Comment 5 Joseph Pecoraro 2018-11-29 14:11:54 PST
(In reply to Devin Rousso from comment #4)
> I'm not seeing this error anymore, but I am still not seeing auto-capture
> working properly.

Correct auto-capture is a separate issue that I'll be looking into.
Comment 6 Joseph Pecoraro 2018-11-30 13:19:35 PST
(In reply to Joseph Pecoraro from comment #5)
> (In reply to Devin Rousso from comment #4)
> > I'm not seeing this error anymore, but I am still not seeing auto-capture
> > working properly.
> 
> Correct auto-capture is a separate issue that I'll be looking into.

Bug 192248.

Lets close this I'm not seeing it anymore so I think we've addressed it (likely fixing InspectorFrontendAPI ordering).